Известие

Collapse
No announcement yet.

Маневрена кола ли е 145/6?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    Аз незная дали няма да се отклоня малко от темата , но да пробвам . На Туйн Спарк-а ( бившия 1.6 ) като че ли воланът се въртеше по лесно , и беше по маневрен от печката с която съм сега . Дали по принцип е така , или просто в моя случай така се е получило ?

Аз помня, че като я купих, смених единия ябълковиден болт и като сложихме такъв по каталог за жтд, имаше луфт, който се оказа заради разлика в конуса. Сложихме от за QV / Ti и заспа. Може да съм с такава рейка и затова да не маневрира като ората

...след накрайника сложих и джанти от същия модел и направо си хапе каишката в момента
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Малко ъпдейт. С Лагуната на колегата (Лагуна 2 от тия новите) обратния завой пред офиса става от първия път а с мойта твин спаркова красавица си трябва да се върне назад и така... а е баси огромния кораб тая Лагуна.
      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
      Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
        Малко ъпдейт. С Лагуната на колегата (Лагуна 2 от тия новите) обратния завой пред офиса става от първия път а с мойта твин спаркова красавица си трябва да се върне назад и така... а е баси огромния кораб тая Лагуна.
        Ми тя колкото по-голяма е колата,толкова по-маневрена е
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Моята е 145 Джуниер и е много скована от към маневреност, особено при oбратен завой. Като трябва да правя обратен я изнасям все едно съм с камион, а и за паркиране е мъка 1000 маневри.
          sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Май само на мен ми се струва доста маневрена
            Нормално,като се сетя с фиата кво беше...
            (най-неманеврената кола на света )
            Last edited by abart_; d.m.y г., 21:29.
            146 Turbo

Comment

Аз нямам оплаквания
              Alfa Romeo 146 1.9JTD набор 2000

Comment

Имах 124 мерцедес и май там където вкарвах него, алфата може и да невлезне....
                ЕБ*сИ Анти маневрената кола.... УЖАС !!
                Мерцедеса можех да го паркирам така, че ще кажеш, че е пуснат от хеликоптер !?
                А Алфата все и тряя по метър отпред и отзад... ужас...
                на Мерцедеса търсех места като за Алфа (образно казано)
                За Алфата търся меснто като за Мерцедес !?!?!?

ШОК И УЖАС !!
                http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Не съм казал, но пак ще повторя - не може ем директно и спортно управление, ем маневреност.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Свиква се не е чак толкова зле
                    Alfa Romeo 145 / 2.0TS / 16V / 155hp / QV

Comment

Тема!???

Ей, че голяма тема се получи!Ами миналата година на 15.07.07 същата тема се разискваше и се чудя какво се е променило в правилата за отваряне на нова тема? Е мислих, мислих и разбрах...нищо не се е променило!
                      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                        Ей, че голяма тема се получи!Ами миналата година на 15.07.07 същата тема се разискваше и се чудя какво се е променило в правилата за отваряне на нова тема? Е мислих, мислих и разбрах...нищо не се е променило!
                        За да не излизаш съвсем в офтопик (защото и той не е съвсем по правилата за писане на постове), дай линк към добре забравената стара тема и да заключваме тази
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                          За да не излизаш съвсем в офтопик (защото и той не е съвсем по правилата за писане на постове), дай линк към добре забравената стара тема и да заключваме тази

http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...E5%ED%EE%F1%F2
                          Дори имаш три поста там!!!
                          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Само дето анкета не забелязах да има към темата
                            Спирам с офтопика. Ако има нещо, предлагам да лични да го доизясняваме
                            _______
                            146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от Гаспод Покажи съобщение
                              Аз нямам оплаквания
                              карам освен мойта и други коли и не ми прави някво драстично впечатление за разлика. Така че за мен си е ОК.
                              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Не ми пука, карам само в права посока
                                Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Working...
                                X